Comencem el projecte intercentres “ConectARTE”

A mitjans de novembre el MEC ha publicat la resolució de la convocatòria d’enguany dels projectes d’innovació d’agrupacions escolars i ens han otorgat les ajudes per a fer realitat el projecte “ConectARTE”, que haviem presentat abans de la fi del curs passat amb el CEIP Cervantes de Las Palmas de Gran Canaria i l’IES Fray Ignacio Barrachina d’Ibi ( Alacant).

Durant dos cursos escolars treballarem plegats per a conèixer diferents maneres de posar en pràctica les VTS amb els nostres alumnes, experimentar noves maneres d’implementar aquestes estratègies de pensament visual i compartir tasques conjuntes. La diversitat en el tipus de centre, tant pel que fa a la variant geogràfica com a les etapes educatives i tipologies d’alumnat i ensenyaments, fa que aquest projecte sigui tot un repte i un estímul alhora.

Les primeres activitats del projecte començaran tot just ara que acaba el primer trimestre amb el primer taller intercentres anomenat ‘Dibujamos el cuadro’, on farem d’artistes a partir de descripcions de quadres gravades en àudio ( amb la tècnica del DICTADRAW).

Leave a comment